Deze DSA bijeenkomsten mag je niet missen!

In dit artikel lees je over een aantal van de toekomstige bijeenkomsten die de DSA (mede)organiseert. Deze maand hebben we er vier voor je geselecteerd. Een overzicht met grote verscheidenheid aan onderwerpen en inhoud, maar met eenzelfde doel; Het netwerk vooruit helpen door te informeren, interacteren en inspireren.

Bekijk voor het volledige overzicht van bijeenkomsten de agenda. Meld hier ook voor het netwerk relevante evenementen aan.

Meetup Sensor City Assen op het TT circuit (16juni)

Op donderdag 16 juni organiseren we de meetup Sensor City Assen. Kom op deze middag meer te weten welke rol in deze living lab is weggelegd voor sensortechnologie en big data. Daarnaast worden toepassingen rondom energie, duurzaamheid en mobiliteit gepresenteerd. Zoek jij een oplossing voor typisch stedelijke problemen op terreinen als geluid, leefklimaat, energie, duurzaamheid of mobiliteit? Heb je een oplossing die je getest zou willen hebben? Laat het weten en we bespreken ze in een van de workshopsrondes.

Datum: Donderdag 16 juni 2016
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur inclusief lunch en netwerkborrel
Locatie: TT-circuit Assen. Gold Club, De Haar 9, 9405 TE Assen

Open Data Estafette Cultureel Erfgoed (22 juni)

Op woensdag 22 juni delen voorlopers tijdens de Open Data Estafette hun visie en interessante en inspirerende initiatieven over open data toepassingen binnen de culturele erfgoedsector. Daarnaast organiseren we een side event in samenwerking met het ministerie van OCW. We willen graag het gesprek aangaan over producten van het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) zoals de Referentiearchitectuur Digitaal Erfgoed.

Datum: Woensdag 22 juni
Tijd: van 12:30 uur tot 17:30 uur (start programma 13:00 uur)
Locatie: Congres- en debatcentrum Arminius in Rotterdam

Meetup Rotterdam 3D (23 juni)

Op donderdag 23 juni organiseert Rotterdam in samenwerking met de Digitale Steden Agenda een meetup over haar inspirerende project ‘Rotterdam 3D‘. Rotterdam behoort tot een selecte groep wereldsteden dat zich met ‘3D-citymapping’ bezig houdt. We nodigen jouw stad uit om kennis te maken met het project en de eindeloze mogelijkheden ervan.

Datum: Donderdag 23 juni 2016
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur inclusief borrel
Locatie: Timmerhuis, Rodezand 3011 AN, Rotterdam

Meetup Omgevingswet (8 september)

Zet deze alvast in je agenda: 8 juni organiseren we samen met Platform31 en de G32 een meetup over de omgevingswet in het kader van onze Grote Digitale Steden Competitie. Thema is: digitale communicatie en participatie in de omgevingswet. Heb je goede voorbeelden die je wilt delen, laat ons dat dan weten.

Datum: 8 september 2016
Tijd: 13.00 tot  16.30 uur inclusief borrel
Locatie: n.t.b

Je kunt niet meer reageren.