DSA is out, start the new

Wat een fantastische afsluiting hebben we gehad! Op DSA-wijze hebben we op 24 maart ons programma feestelijk afgesloten. De afgelopen vier jaar is verbinding leggen zowel ons doel als middel geweest. Ook tijdens ons Out & New feest in het Kriterion hebben we wederom deze kerntaak kunnen vervullen. Zoveel verschillende verrassende onderdelen hebben geleid tot een gevoel van verbinding en een hoop plezier; en dat allemaal dankzij jullie!

Trots zijn we op ons uitgebreide netwerk: onze oud-collega’s, de ambtelijke thematrekkers, de linking pins,  de wethouders van de gemeenten, de verschillende platforms als KING, de G32, de ministeries van EZ en I&M en Platform31. Vier jaar lang hebben we hard gewerkt en vrijdag hebben we dat samen goed gevierd.

DSA know-it-all-forever!

Hans Koenders, de DSA know it all

We konden het niet laten de DSA-kennis van het netwerk te testen met een quiz. En wat een terechte winnaar hebben we gehad: Hans Koenders! Een van de DSA-initiatiefnemers, van het eerste uur erbij en tot het laatst gestreden voor ons programma en de stichting.

Aan de hand van vragen uit het verre verleden tot het heden kwam hij als trotse winnaar uit de bus en heeft als hoofdprijs de eervolle titel: DSA-know-it-all-forever! Hij wist de antwoorden op vragen over onze oprichters Holger Boswijk, Minouche Besters en Arno Groenendijk tot over wie onze selfie-specialist is. Gefeliciteerd Hans!

Paneldiscussie

Paneldiscussie vlnr Mark Bressers, Hans Koenders, Erik de Ridder, Aletta Hekker en jan van Ginkel

Vervolgens mocht Hans, als quizwinnaar, deelnemen aan de paneldiscussie met Mark Bressers van Ministerie Economische Zaken, wethouder Aletta Hekker van Gemeente Delft en onze onze voorzitter Erik de Ridder. In de discussie werd de waarde van de werkwijze van de DSA zichtbaar door enkele succesvolle projecten te noemen. De panel en wijzelf nodigen ons netwerk uit om in de toekomst elkaar op te blijven zoeken. Laten we blijven vernieuwen en elkaar blijven verrijken door samenwerking. Laat het in stand blijven van het netwerk het mooiste afscheidskado zijn aan onszelf!

Laat het in stand blijven van het netwerk het mooiste afscheidskado zijn aan onszelf!

GDSC16

Gemeentesecretaris Phillipe Raets van Rotterdam nam de bokaal in ontvangst.

De winnaar van de GDSC16 is de gemeente Rotterdam! Met trots werd de bokaal uitgereikt door wethouder Erik de Ridder aan gemeentesecretaris Phillipe Raets als vertegenwoordiger van Rotterdam. Rotterdam heeft fantastisch werk geleverd vorig jaar en mag zich daardoor Digiproofste Stad van Nederland noemen. Bekijk hier het uitgebreide bericht.

DSA-lied

Na de discussie en prijsuitreiking zijn we overgegaan naar een spannend onderdeel van het plenaire gedeelte: de stembevrijding. Een verrassend element waarin duidelijk werd hoe je op een vernieuwende manier snel tot verbinding en samenwerking kan komen! Met een grappig DSA lied als resultaat.

 

Out & New

En natuurlijk hebben we heerlijk gegeten, goede gesprekken gevoerd en flink gedanst, met als hoogtepunt de ‘Happy-flashmob’! en zijn er prachtige complimenten uitgedeeld. Onze jongleurs hebben duidelijk gemaakt wat wij hiermee bedoelen in beeld en geluid. Ons programma stopt, maar het netwerk blijft.

                                 DSA is out, kickstart the new!

 

DSA is out

De DSA is dan echt afgelopen. De medewerkers zijn niet meer in dienst, via Linkedin kun je contact met ze opzoeken. Heb je nog vragen neem da contact op met Wim Oosterveld. Meer Out&New foto’s zien? Wordt dan lid van de DSA Facebookgroep.

Je kunt niet meer reageren.